دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

مرکز آموزشی درمانی شهید مدنی

emam
سرمایه‌گذاری برای تولید
05 شهریور 1405 English
bg
  • 1402/10/26 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 13
  • - تعداد بازدیدکننده: 13
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

واگذاری تعمییر و نگهداری آسانسور های مركز

این بیمارستان در نظر دارد نگهداری ،راهبری،سرویس و تعمیر آسانسور های  موجود در این مرکز  را از طریق استعلام بهاء واگذار نماید.



لذا متقاضیان محترم در ساعت اداری  از روز سه شنبه مورخ 98/09/26  لغایت پایان وقت اداری  روز دوشنبه 98/10/02 با داشتن معرفی نامه معتبر یا درخواست کتبی به واحد دبیرخانه این مرکز واقع در کوچه ترانه ساختمان اداری مراجعه نموده و مدارک شرکت در استعلام بهاء را دریافت نمایند و این مدارک را از روز سه شنبه مورخ 98/10/03 لغایت پایان وقت اداری روز چهارشنبه 98/10/04 به واحد حراست بیمارستان یا امور قراردادها واقع در محوطه اصلی بیمارستان جنب پاویون پزشکان تحویل نمایند.



ضمنا تاریخ سایت ویزیت در برگه اعلام قیمت درج می گردد.لازم به ذکر است که دریافت و تحویل مدارک فقط در تاریخ های فوق الذکر امکانپذیر می باشد.


  • گروه خبری : اطلاعیه ها
  • کد خبر : 265704
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: